Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man tänker tillbaka , vad blev det då av alla de STORA idealen och visonerna ? Just, "inte ens en tummetott"...


Det bidde inte ens en tummetott !

Landet skulle bli rättvist
ALLA skulle va´med
VI skulle bestämma
VI skulle ta över MAKTEN

Vi skulle bli så MÅNGA
att INGEN kunde stå emot
DE skulle fråga OSS
VI skulle ha avgörandet
VI skulle förändra samhället
ALLA skulle få det så BRA !
Lyckan skulle bli TOTAL !

ALLT skulle bli PERFEKT
Rädda MILJÖN !
Rädda FREDEN !
Rädda JOBBEN !
Rädda KÄRLEKEN....
men vad BLEV det av ? Inte ens en tummetott....
NU får andra försöka......
OM ni vill.......
eller ens bryr sej..............
Jag skriver lite, men mer än så blir det nog inte.....(tror jag)

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-28 19:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så länge du skriver så bryr du dig....men visst behöver vi alla bry oss mer för att skapa mer än ...inte ens en tummetott
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska