Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordtrollerier....


Roande och (o)roande bokstaverier...

FotograFISK = Fisken som VILLE vara med på bilderna....


ResigNATION = Landet där alla invånare kapitulerat....


MaraTONlopp = Världens TYNGSTA lopp....



KOmBInation = En korsning mellan boskap och bisexuella....


RÅDjur = Ledamot i Djurens Riksdag ......


PoliTIKer = Feministisk valarbetare (går ofta på fyra ben)


MARSiPAN = Peter Pan som marsmänniska


---











Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 316 gånger
Publicerad 2010-05-28 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska