Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Älska, känna, tänka, gå
Glad att jag med dig fick så
Och blicka framåt mot den vår
Då vi blir äldre och då får

Tänka bakåt på den dag
Då vi båda fanns i drag
Mellan fönster och den dörr
Som framtid kallar nu och förr

Svårt att leva här och nu
Tanken svävar lätt från du
Kroppen, tanken skiljs så lätt
Med dig så blir jag aldrig mätt




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-29 12:04



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Fin.
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren