Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Om man sätter sin egen lycka som sitt yttersta mål blir man aldrig lycklig"


Två sidor av verkligheten







-fruktan



jag vågar inte älskas utan en försäkran om att få en ersättningsavgift
alla tomma ögon stirrar alltid rakt på mig
rädslan över att bli ensam tar över hela min tillvaro

; är det verkligen tänkt att man ska behöva lida så här?






*






-glädjen



jag låter alltid mina varma tankar få komma ut i den nakna friheten
värmen i allas ögon får mig att tro på livet
jag ser hela mitt livs etapper som utvecklande utmaningar

; är det verkligen tänkt att man ska kunna flyga så här?








Fri vers av Louisedottern
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-29 19:40



Bookmark and Share


  Karl den store
Helt otroligt bra! Det här går rakt in i mig och jag känner igen mig i varje ord. Massor med applåder och bokmärkes.
2010-05-30

    tehdog
fruktan vs glädje. ja, det är sant.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern