Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We still got more regrets than misstakes....




Och musiken tystnar aldrig

 

Och det var inte jag

inte jag

som  fyllde glaset

Du gav mig din wisky

jag gav dig mina ord

 

Vi gjorde vårt bästa

med ciggaretter och öl

du föll genom bordet

jag staplade ölburkar på höjd

365 365 365

 

en för varje dag

 

"let\'s have a nice clean cut"

 

Vi sjöng tillsammans

vår sång

vilken som helst

sluta aldrig spela

 

sluta

aldrig

spela

 

I need a brake

 

Och det var inte jag som fyllde glaset

det var du som lämnade det där

och jag drack glupskt

ditt saliv

 

Du var inte där

 

SLUTA

ALDRIG

SPELA

 

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-11-13 20:02



Bookmark and Share


  Propella
Glömde;
det här stycket tar andan ur mig:

Vi gjorde vårt bästa

med ciggaretter och öl

du föll genom bordet

jag staplade ölburkar på höjd

365 365 365



en för varje dag
2005-11-13

  Propella
Det ligger alltid så mycket frustration, så mycket explosiva känslor under ytan i dina texter. Det är läckert att läsa, jag får ilningar.
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN