Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilden är inte min egen det är en gratisbild från ordsprak.se




Sommarfunderingar

 

 

Solvärme

barnaskratt

Alla talar

om ditt och datt

Lättsamma ord

utan substans

bara för att ge

livet en chans

 

Kärleken ska blomma

under sommartid

kanske är det därför

den räknas som blid

trots att flest gräl

bryter ut just då

Med trångboddhet

blir det ofta så

 

Förra sommaren

levde vi gott

utan pick och pack

i det vi stått och gått

Allt var i kartonger

vi badade i sol

barnen sprang gärna

i sommarsöt kjol

 

I år ska vi njuta

bada när det går

tiden går så fort

snart har det gått ett år

barnen växter snabbt

mognar och blir stora

denna sommar ska vi

fota fauna, flora

 

Jag får passa på

så mycket det går

då glädjas tillsammans

med barnen jag får

att njuta och hitta

lycka i det lilla

Ge av min kärlek

och vara stilla

 

därvid

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-30 12:29



Bookmark and Share


  Cadena
Gillar särskilt:

"Lättsamma ord
utan substans
bara för att ge
livet en chans"

Tycker det är en underbar formulering som säger enormt mycket - och som passar så bra till denna tid!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*