Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glamour

På grund av stanken
och åsynen av föruttnelsen
med maskar krypande ut ur ögonhålorna
vill bara gamarna
gå nära denna min kropp
och detta är vad som blir av den




Fri vers av Akke
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-05-30 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke