Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön.



Lysande tung längtan,
du som kan väcka ungdom
bakom stela nerver;

något manligt;

ett minne - offervilligt:

Här är jag nu,
av hud som blivit äldre hud,
färgad på ett annat sätt,

sänd mig den som genomskådar!




Fri vers av Botox
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-31 00:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det ligger en visdom bakom huden och texten
tycker om den
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Botox