Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord #8

Jag har aldrig varit provocerande,
jag har bara varit sann.




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-10 20:02



Bookmark and Share


  henke_r
Love it!

Lite Thåström över det: ”Det är ni som är de konstiga. Det är jag som är normal.”
2020-06-11

  Kungskobran VIP
Sanningen är svår att höra
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Botox