Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons. Eller Maj Bohlins halvsonetter.

Hejsan alla karlar,
jag heter Maj Bohlin,

jag hoppas att ni svarar
en vanlig rund blondin,

en tjej på fyrtiiåtta
som har fyra barn,

som idrottar med måtta
och bakar mandelflarn,

som gillar Justin Bieber
dock är jag ganska blyg,

men äter gärna fiber
och smågodis i smyg,

bor i en vanlig tvåa
med jättestor balkong

(när dagarna blir gråa
vill jag dela dem med nån)

och drömmer om att fara
till världens alla hörn,

eller också bara vara
i min kvart på Södertörn

~

Hej Maj
Heter Kaj
Är kapten
Bor i Flen
Lusten dog
Frugan drog
Nu på jakt
Få kontakt
Ska du me
till kabaré?
Fribiljett
med efterrätt
från internet
Är femtiett

~

Bengt från Mäklargatan här
som driver egen skoaffär
och är en bjussig livscharmör
men gör väl mest som alla gör

äter stek på helgen
med rödvin i buteljen
en och annan nubbe
är en skojig snubbe

~

Kärleken en atmosfär
av blombeprydda under
På stereon spelas Bach och Air
till alla vackra stunder

Maj, sköna Maj,
kom bli min!
Till mitt rövarbo
kliv in, kliv in!
(här finns päronfrukt och tamarind)

så får vi oss ett ligg
sen röker vi en cigg

/Bosse
sosse

~

Hej, jag heter Petter
och samlar på servetter
hur många kan man undra
har cirka nittonhundra
prydligt vikta kollektioner
i diverse proportioner
några är antika
andra mer unika
några som ett minne
vitt är alltid inne!
många från auktioner
och övriga nationer
de från Filippinerna
lovar jag dig
stoltserar i vitrinerna
hemma hos mig
Jobbar dagligdags på ICA
Kan jag visa dig Borås?
Vill du ta en fika?
(jag får klåda av laktos)

~

Fembarnspappan Per
träningsnarkoman
inget slappa där
du är likadan
Föräldraskapet
tar den tid det gör
för väl att kapet
vet hur man förför

han jag beskriver
är ett kex
jag som nu skriver
är hans ex




Bunden vers (Rim) av Botox
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-15 20:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig och samtidigt ömsint skriven text! Fint rimmat.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Botox