Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parlamentarismen har varit " i gungning" många gånger och väljarna brukar protestera genom att "proteströsta" på en del ,lindrigt sagt, "stolliga" alternativ...


"Vi har de politiker vi förtjänar......"

Ett , litet äldre, exempel, är Ny Demokrati, som hade en kort "glansperiod" för tre decennier sedan , det var skivbolagsdirektören från Skara , den burduse Bert Carlsson, och den mer sofistikerade adelsmannen och exhögermannen Wachtmeister som "tog väljarna med storm" . Tack vare diverse "cirkusupptåg" parat med opportunistisk "antinvandrarpropaganda" (farligt nära rasism) kunde de utnyttja de svenska väljarnas allra mörkaste sidor och ta sig in i riksdagen . De fick inte mycket uträttat och försvann efter några år ! NU står ett annat MÖRKERPARTI och vädjar till de allra mest primitiva (nationalistiska) avigsidorna hos de svenska väljarna . SVERIGEDEMOKRATERNA . De avsvär sig rasismen och hävdar sin "demokratiska utstrålning" men, om man kollar bloggarna på deras hemsida ( vilket jag gjort) så upptäcker man, snabbt, RASISTISKA ATTACKER på våra invandrare ! Och dessa attacker plockas INTE bort ! Ordet "svartskalle" tillhör de vanligaste "benämningarna" på våra invandrarvänner ! Så, för Guds skull, rösta INTE in dessa smygrassar i riksdagen ! De kan bli "tungan på vågen" och vrida Sverige ännu längre högerut !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 227 gånger
Publicerad 2010-05-31 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska