Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dagen

 

 

såg drömmoln segla

 

 

 

bad moln till

 

molnlindades om

 

 

 

seglade

 

 

 

fjärran

 

vind

 

 

 

log ljuskaskader

 

 

in i bäckaström

 

 

 

drick

 

 

 

tröttvandrare

 

 

 

tvaga din fårade panna

 

 

 

med min ljusgivan

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 01:08



Bookmark and Share


  firefire
fint som alltid..
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser