Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrev

 

bad växter till

 

 

 

 

bad fågel

till

 

 

 

så skrev jag

 

 

 

all min smärta

 

på växtpapper med fjäderpenna

 

 

i indigoljus

 

 

med hopp

 

 

till

 

glädjeöppnan

 

 

 

 

i örtagård

 

bad jag salvia till

 

 

i lunden

bad jag gren till

 

 

i månsilvran

bad jag solgnista till

 

 

 

det skrivna brann

 

 

 

 

bad källan till

 

blandade aska med vatten

 

vattnade jorden

 

 

 

såg smärta renashelas

 

 

 

såg spirande

 

 

 

 

skimran




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-31 01:17



Bookmark and Share


  firefire
skimrande vackert hoppfullt!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser