Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don´t want no


short people?


and ten points goes to
Our Mania
and tvelve points goes to
Dzeir Manie

and if Ireland would have won
they´d have had to drag her
round on wheels?






Fri vers av Gunwale VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 17:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om livet och dustin hoffman kan gå i högklackat, så varför inte även flickor? Anspelar här på filmen 'Totsie' där han spelade en arbetslös skådespelare som provade på hur att söka jobb som kvinna... (han fick då lära sig att när en del kvinnor pratar om sin drömman, så är det bara en dröm...)
2010-06-04

  Gunwale VIP
Så mycket vänligare av dig att skriva då, lodjuret! Just det: European song contest - och den irländska sångerskan ansågs tydligen för kort för att visas upp i sin naturliga längd, så hon ställdes på en låda, sades det, och den långa klänningen täckte alltså också denna låda. Men vinnaren måste ju kunna vandra omkring till allmän beskådan, därav mina rader... (Men hon vann tyvärr inte, så vi får aldrig veta hur dom hade tänkt lösa det!)
2010-06-01

  lodjuret/seglare VIP
om frun här refererar till schlagerfestivalen, tog en kvart bara att fatta det, så måste jag göra frun besviken, jag låg och sov under hela festivalen, såvitt jag nu inte satt och bluddrade inne på poeter förstås. Gick festivalen i helgen? Då är jag inte vidare kontaktbar är jag rädd. En myckehet av tiden går då åt till att sova bort de mer festliga partierna.
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP