Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porrbion

lustens källa
ligger den i källaren
bland blå rullar
och gammal mysk?

där båsen är slitna
aldrig isolerade
för ljud
men för känslor

vad är lusten då?
en enkel retning
ett snabbt flapp

och det dåliga samvetet
när dropparna nått skärmen
trots förbudet?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 793 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 22:26



Bookmark and Share


  LassO
jadu finns många aspekter på sånt.... en av dom är det som byggs upp på vissa som inte får utlopp...
2010-05-31

  mikael ejdemyr VIP
Fortfarande lika aktuellt.
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet