Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Més Alt hacia el mar


Sant Pere

kalksten
fötter
förkromad skiftnyckel
slag
svällande
svett

kamerans lins
flaggan bränns

ögonbindel
händer
riktning
förnimmer

odören

citadellets
trummor
rasande
gap

rån
våldsamma män
pistolen i kön
misslyckandet

staplandet

över

vintergatan




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet