Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parallella universum där jag förbarmar mej fram



det finns en pir vid hamnen
där jag brukar fiska
och tänka
om så bara för kattegatt
det finns en jämtländsk hjortonmyr
där jag begravde får som barn
som jag ger dej istället för blommor
mina parallella universum
där jag inte försöker få dej att älska mej mer
där jag förbarmar mej fram
en dag ska jag skriva dej dit
en dag ska jag skicka ett vykort
där det står
att lycka är
en rå lust att suga av livets skönhet
också när den inte är vacker




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-01 00:27



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Ditt sätt att skriva gör mig glad och lycklig. Tack. Din spontana berättarstil gör att själen min ler gott. Visdomen i slutsvängens formulering berör mig också. En dikt som fritt flyger över terrängen och tar läsaren till din nutid, uppväxt, ditt förhållande till din älskade, och bjuder på goda doser visdomsfrön från din livsfilosofi.
2010-06-04

    Amor vincit omnia
Absolut. Definitivt. ditt sätt att skriva är fantastiskt! Du måste vara en av de bästa poeterna på poeter.se!!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna