Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett leende

Det må vara mitt liv, men snälla
låt någon annan ta över en liten stund
så att jag får vila.
Slå på autopiloten och låt vardagen tuggapå
Känn inget
Låt allt vara
Bara vara
Ta tillbaka kontrollen över det lilla som
finns kvar
Den där lilla känslan av värme
i bröstet
Den som ger dig värme nog att
kunna le
Förklara krig mot hjärtlöshet och
emotionell misär
med ett leende




Fri vers av Mika Boström
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-01 08:49



Bookmark and Share


  Kim VIP
Applåder till dig! Håller med om varenda lysande bokstav! Att uppfostra livet är ju omöjligt... det enda som kvarstår är att göra det bästa vi förmår!
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström