Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt härskare.

Min frihet är elegant, försvinner så lätt
Min frihet är nobel
Rasar samman så lätt
Jag hinner brinna upp
Innan jag kommit till makten

Slit ut mina ögon nu då
Krossa mitt liv

Så jag är inte längre en slav?
Gör narr av mig
Perfekta härskare
Blöd för mitt liv
I raseri
I fruktan




Fri vers av aconseguir
Läst 477 gånger
Publicerad 2010-06-01 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir