Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pupillvidgan

 

 

du ser fåglar

flyga

 

ser fåglar följer fåglar

 

är en fågel

 

fåglar är luften

seglar cirklar

cirklar

cirkelljus

 

en pil far med luften

 

luftkrigare svingar

 

når

 

punkten

 

i havet simmar fiskar

du ser dem

ser

 

är fiskar

 

fiskar är

hav

 

nät är luften

seglar cirklar

cirklar

cirkelljus

 

 

havskrigare kastar nät

 

når

 

vinande

 

ytpunkt

 

sjunker in

 

dras åt

 

du upplever kvävande

kämpar

emot

 

snaran dras åt

nätet dras åt

hjärta frågar mig

varför känner du negation då nätet dras åt

 

upplev hur svirret

dras samman

 

till

 

punkten

 

se pupillvidgan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-01 13:10



Bookmark and Share


    Zaqwer
Fint. Gillar rubriken väldigt mycket också.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser