Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt barn

Jag är skör när morgonen vaknar
små ryckningar av uppmärksamhet

nallebjörnen har somnat
napplaskan ligger odiskad på sängen

mina ord försvinner ljudlöst
i det tomma huset

mamma sitter livlös
nedsövd av valium

pappa sover på ovanvåningen
väntar på att klockradion
skall väcka honom

hunden ligger bakbunden
i källaren






Fri vers av Jesper E VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-01 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP