Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strumprebell


Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med det där med likadana strumpor. För visst är det ganska oväsentligt när allt kommer omkring.

Det finns för lite av men-vad-ska-folk-tänka trots i samhället. Strumprebell låter kanske inte så speciellt upphetsande, men det är ändå något visst med tanken på att bryta mot dagens ”för att det ska vara så”-regler, tycker du inte.
Jag tror att det finns många som skulle på bra av lite strumprevolution.

Om det låter skrämmande och alltför galet att byta den ena mörkblå strumpan mot en vit, kanske du borde ta lite mindre steg till att börja med. En svart strumpa kanske rentav skulle kunna funka. Som en liten gest för att visa att du tar ställning.

Att du står upp för dina rättigheter.
Vägra tryckas ner av skrivna och oskrivna strumpregler.
Kämpa mot förtrycket!
Vi måste stå enade i kampen!
Bröder och systrar, våga strida för er sak!!!
DET ÄR DAGS NU ATT VI…

… Va, förlåt vad sa du?

Å, ja just det, strumporna var det.
Men okej, om vi säger såhär då. Du kan få tio kronors rabatt för att den ena strumpan är missfärgad. Låter det bra?




Övriga genrer av the-Essence-of-Me
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-11-14 01:51



Bookmark and Share


  vega lando
här och nu kastar jag mina lika par och sparar enbart en av varje för pågående revloution!!!
2005-11-14

  tonsoku
haha! den här var allt bra go den... nästa gång jag hitter en missfärgad strumpa i butiken vet jag att det kan finnas en anledning i alla fall ;)
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me