Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredrik 25 år 2008-08-14


Till Fredrik, mitt hjärtas prisma

24 år
var du igår
25 du fyllt idag
Fler år du må
av lycka få
och välgång önskar jag

Din barndoms dar
förflutit har
tid som ej längre finns
Men allt du sett
allt som dig skett
evigt ditt hjärta minns

Käraste vän
du växer än
på sätt ej ögon ser
Du ständigt lär
om fjärran, när
och söker veta mer

Du underbara
varma rara
Vishet i dig bor
Allting du vill
räcker du till
Du är större än du tror

Ett råd nu är:
Lev nu! Lev här!
Men minns den tid som flytt
och dröm min vän
om framtiden
den dag som än ej grytt

Vila vid
att ordet tid
är människans påhitt
Åldern du fått
är siffror blott
så njut av livet ditt

Erfarenhet
är som du vet
en vinst på livets lott
Med öppet sinn
lev, lär och vinn
så väntar dig allt gott

24 år
du var igår
25 du fyllt idag
Fler år du må
av lycka få
och framgång önskar jag




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 476 gånger
Publicerad 2008-10-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me