Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som verkade vara vi









Minns du en tid
då vi verkade vara vackra
Då vi verkade vara vi

Det kändes på riktigt, inte sant?

Men jag vet liksom du vad det ar att låtsas
Och jag tror att du liksom jag längtar efter att få vara på riktigt

Vi blir aldrig på riktigt, eller hur?
Inte som vi var
Vi som aldrig ens var











Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me