Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Solens strålar känns varma mot min kropp

Vinden smeker min hud och ger lätt svalka

Vi går hand i hand sakta genom parken

Jag lägger min arm om dina axlar, du lutar

ditt huvud mot min sida och din arm runt min midja

Vi säger ingenting vi bara njuter av att finnas till

Ditt långa hår fladdrar i vinden och leker med min kind

Vi stannar till vid en glassbar och köper mjukglass

Glassen smakar sommar den som vi längtat efter så länge

Välkommen sommaren skönt du är här!!




Fri vers av Glensan
Läst 489 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-02 16:07



Bookmark and Share


  sulimaa
Mmmm somrigt och mjukt!
2010-06-03

  En strimma av guld
Så fint du skriver och en känsla av romantik och kärlek känns väl.
2010-06-02

  aol
underbart skriftat vännen
2010-06-02

    ej medlem längre
Härlig text!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan