Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

Om min vänstra arm
orsakar mig smärta och lidande
försöker jag inte med min högra arm
tillintegöra och döda den vänstra

Ingen äger en annan människa
ändå blir jag ledsen och förtvivlad
när det som inte är mitt
rinner som sand mellan fingrar




Fri vers av Akke
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-06-03 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke