Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrländskt saltstänk

Rosa himmel strävar mot marken

ner

smeker en vindberörd kind

kall

 

Lockar längtan fram gör

kvällsrodnad

den norrländska kustens saltstänk

berör

 

Ensam på sten vid skummande

hav

med innerlig önskan i hjärta

honom på sten

nära intill...




Fri vers av sulimaa
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-03 23:08



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerlighet och varm kärlekslängtan, själakram.
2010-06-12

  flickan i spann
Kan bara hålla med de andra så vacker!!
2010-06-10

  aol
underbart berörande fin poesi vännen,
2010-06-03

  Suzy med punkterna
Förtjusligt
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa