Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kjolen lyfter sommaren

 

genom minnets kaskader går jag

iklädd

sommarkjol

 

vid havets brottytor lyser solen

dansanade eldklot skriker

 

strandråg vajar i sandens dynor

 

ögon vändes mot horisonten

där öppnas nya djup

 

röda

blöda

brinner

 

nya rev river upp

hjärtans blod

 

bränner in kärleken

 

sommarsjäl

lyfter kjolen mot skyn




Fri vers av KristinaE
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-03 23:47



Bookmark and Share


  Maria T
Gå klädd i en lätt sommarkjol
på klipporna vid havet där
solen värmer och vinden
svalkar. Skönt.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE