Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömde att måla hela världen

 

 

 

Det röda naglarna är som bortskrapade
och det enda som bevisar dess existens
är färgen längs med nagelbandet

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-03 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine