Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molntuss

Ett stenkast ifrån
spruckna drömmar
i tavlor till låns
där kärlek
blir en molntuss
så spring lilla molntuss
med vackra drömmar
för oss två
över himmel blå
trots du andas tungt
över morgondag
hjärtat ungt




Fri vers av Michael Lilja
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja