Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnet I-IV


Tvättmaskinen tog
textutkastet i beslag
Tröjan prickades


Söker på vägen
där jag lärde mig styra
känslan inom mig


Tomheten talar
mellan sovstadens längor
Trasten tonsätter





Fri vers av Gunwale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-05 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyra förluster, den djupaste finns kanske i tvåan?
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP