Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K bidrar inte



K bidrar inte
sitter där osocial

och älskar alla




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-05 16:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, lodjuret: den som sitter där tyst kanske bara inte vet vad den ska säga så att det både blir meningsfullt och att folk förstår...!?
2010-07-01

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker det känns som att en del skriver smörja medan de kallar det något annat och en del skriver något annat medan de kallar det för smörja. Jag är själv av den sort som skriver smörja och erkänner att jag gör det, men jag väljer att kalla det något annat, läsaren borde väl ändå känna igen smörjan då den läser den? Skillnaden mellan den som tror sig skriva 'bra' och den som vet att ingenting blir riktigt 'bra' förrän en läsare tycker det... ja jag tappade tråden redan innan jag började skriva kommentaren. Det måste ju bara vara skillnad på smörja och smörja menar jag, fast hur att skriva så någon förstår eller ens bryr sig vet jag inte och då känns det som ren smörja, försöket.
2010-07-01

    ej medlem längre
Blottar en motsättning ...
2010-06-06

    Amor vincit omnia
Mmm. En observant. Som älskar allt och alla. Och som inte bidrar med något. Bra!
2010-06-05

  © anakreon VIP
Får man själv bestämma vad "K" står för så håller jag med dig!
Calle
applåderar lite chansartat
2010-06-05

  Annie b'larsson VIP
Men då gör hon/han ingen skada iallafall.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP