Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Nya Regimen

Inga religiösa ritualer.
Inga religiösa symboler.
Inga orakel.
Inga traditionella läkare.
Ingen respekt för de äldre.
Ingen social status. Inga titlar.

Ingen utbildning. Ingen träning.
Ingen skola. Inget studerande.
Inga böcker. Inga bibliotek.
Ingen vetenskap. Ingen teknologi.
Inga pennor. Inget papper.

Ingen valuta. Ingen byteshandel.
Inget köpande. Inget säljande.
Inget tiggande. Inget givande.
Ingen portmonä. Inga plånböcker.

Inga mänskliga rättigheter. Ingen frihet.
Inga domstolar. Inga domare.
Inga lagar. Inga advokater.

Ingen kultur. Ingen kreativitet.
Ingen musik. Ingen film.
Ingen dans. Inget hopp.




Fri vers av Akke
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-06-05 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke