Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa har dåliga dagar,fler än bra dagar...så är det bara!


Oturmania

Djävla skit,
trampade på en
spik

rostig som fan,
otur

som vanligt
typiskt mig

annars
började dagen bra

snubblade på
väckarklockan

djävla skit,
ringde som fan
väckarklockan

en galnings verk
och huvudvärk

otur
som vanligt
typiskt mig

på jobbet
löpte konversationerna
amok

allt gick överstyr
det blev dyrt

djävla skit,
otur
som vanligt

annars
började dagen bra
tyckte jag




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 10:24



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ibland blir bara allt hur fel som helst, bra beskrivning av detta.
2010-06-06

  Nina Nightwish VIP
Lockar fram ett leende hos mig, kul text:)
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman