Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR TRÖTT

Mina ögon är trötta, jag är trött,
trött på mitt dubbelseende som
kommer och går

Jag är trött på mig själv, trött på
min kropp, som säger i från mer
och mer

Trött på att alltid ha någonstans
som det värker, men så länge jag
kan pyssla om mina blommor, tackar
jag för dagen jag får

Trött blir jag av orättvisor, att inte
kunna vara ärlig och säga som det
är, det gör mig ledsen

Du som försöker och låtsas vara
vän med mig, trots att jag vet, att
det är nyfiken du är, men du kanske
inte förstår, att jag har anat vem
du innerst inne är

Jag är trött, men ändå glad, jag
vet att Du hör och ser mig, det
räcker för mig, det är det enda
jag behöver veta just nu


anits 7 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-07 15:02



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Fint skrivet - jag känner igen fenomenet, när man är trött på allting, allt som händer, egna sjukdomar. orättvisor, men DU har ändå ett hopp i denna text, för bättre tider stundar. Och Du har lagt in en HELT UNDERBAR bild till texten, förstår att Du har tagit den själv.
2010-06-08

    sunnanvind
Ärligt o naket..innerligt som vanligt! Kramen på dej!
2010-06-07

  Eva Helene VIP
Jag förstår mycket väl din trötthet. Hoppas din morgondag blir bättre!
2010-06-07

    sajo
Ja känner så väl igen hur det kan vara med nyfikenhet omkring en. Majsan är just nu jobbig, har halsfluss själv och fått lov att besöka doktorn och hon är så INTRESSERAD....SUCK var ordet.

Jag tänker på dig och saknar ditt lugn. Kramar från mig.
2010-06-07

  aol
en lugn fin bild, du har det inte lätt med värken
till råga på allt nån som gör dej besviken,
2010-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin bild!
2010-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Trösten från Gud är underbar.
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP