Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min spegelbild

I min spegelbild ser jag ett bräckligt leende
full med brister och fel
Ibland känns det som om ingen ser mig
att jag är som en dimma
när jag gråter reagerar ingen...




Fri vers av dulores
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-11-14 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores