Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa mig vem jag är

Kan du inte visa mig vem jag är?
både de sidor jag vill se
och de sidor jag förnekar.




Fri vers av dulores
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-11-14 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores