Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna kom jag på den 24/5-04.


förstår inte varför

Din smärta blev tillsist för jobbig
döden såg du som en räddare
allt du såg var svikna löften
varför kan man inte lita på någon?
jag teg.du lyssnade aldrig,du var i din egen värld.
din röst lät trött och sårad
dagen efter hade du tagit en överdos tabletter
de försökte rädda dig men förgäves...
R.I.P du ensamma själ
ensamvarg!
jag älskade dig men du vågade aldrig ge ditt hjärta till mig
jag kände att det inte var lönt att försöka mer
Jag bara önskar att du kunde förstå hur ont det gjorde i mig mär du led
men du visste förståss inte det
för blind för att se vad jag försökte göra för dig
jag svek aldrig...
din begravning blev vacker
mitt hjärta värkte då de sänkte ner kistan.
svartsminkad,blek stod jag där
släppte ner rosor,blodröda
vid graven
hoppas jag får se dig på andra sidan då jag själv ska dö




Fri vers av dulores
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-14 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores