Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människovärde

Människovärde
vara människa
vara värd
något

Samhälle
tillsammans
vi bygger
något

Sjukförsäkring
när hälsan sviktar
försäkrad, få
något

Men vad gör vi
när allt rasar
snabbt
Något?




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-08 20:55



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja många människor fråntas idag sitt människovärde..fruktansvärt!

en utomordentligt välordad dikt som skapar betänkanden!
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp