Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har alltid varit mesig. Än sen då?


Mes

Smet från konfrontation
snäll och lydig
fick jag uppmärksamhet och kärlek

Gömde mina egna önskningar och längtan
långt inne
i skydd för sårande kommentarer

Någon gång tog jag upp dem, vädrade lite
men stoppade snabbt ner dem igen
efter beska kommentarer

Jag ville inte höra
mina drömmar krossas




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-11 19:35



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
man är som man är
och är det nåt besvär
för andra och de klandra
river vi tadlet isär!
2011-12-09

  Bodil Sandberg VIP
Gott att läsa det här om än det är poetens egna tankar och ord i sanning sägandes eller icke - jag vet en till som allti varit en mes * applåder!
2011-12-09

  filosofian
Oj så rörande och fin text.

" Gömde mina egna önskningar och längtan
långt inne
i skydd för sårande kommentarer".

Precis.
2011-02-11

    priscilla
Oj, denna berörde verkligen mig:(
väldigt bra skrivet
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp