Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min härliga sommar i Värmland med mycket arbete, sol och kompisar


Sommar på Norra Mon

Utefrukost i daggvått gräs
solskensarbete
rensa ogäs och tankar

Sillunch i bersån
vila på maten
fikaprata

Gräva bort rötter
blockerade känslor
köra undan

Jordgubbskvällar
skratt och sång
vattna plantor och själen




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 11:48



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Så underbart det låter!!utefrukost i daggvått gräs solskensarbete jordgubbskvällar skratt och sång - en skön sommar synes det förvisso!!hälsar jag som ocks haft en fin sommar i värmland*))
2010-08-27

  aol
vackert vännen
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp