Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fann varandra så fort. Vi blev bortglömda så fort.


Ler, skäms och somnar


alla dessa vinflaskor som låg dammiga under inköpsdisken
endast för speciella kunder hade de utbrutit
skulle bara tjuvkika för att stilla min nyfikenhet
krossade alla flaskor -en efter -en
skrattade hysteriskt och slängde mig förbi belysningspunkten



rummen grönskade sig långsamt fram i våra fantasier
men ljuvliga smekningar med alkoholtyngda kyssar
doften av en starkt intensiv åtrå
-jag hade fingrarna i hennes sköte



censurera inte picknickfiltar för vad vi producerar är beviset
på att kostymnissarna haft för många mandatperioder och
röd symboliserar död



nu, nu ska jag hämta andan










Fri vers av Louisedottern
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 23:35



Bookmark and Share


  Karl den store
Ljuvlig och en ännu ljuvligare titel.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern