Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Ni kan gärna tro på Gud
Jesus och Muhammad
ja, rentav på påven i Rom
tro på vad ni vill
Men inte på
att vi andra har hjärnor
vars verksamhet står still

Tron är fri
så sitt inte på er tron och tro
att vi som inte håller med
är oupplysta och bör omvändas
omvandlas och få kunskap
Den finns inte en sanning
som får allas sinnen att antändas





Fri vers av Anita Hanssen
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 16:58



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Snyggt !! så tänker den som flyger fritt, en tanke en styrka som inte behöver hämta kraft genom att dyrka. Endast sig själv.
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen