Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ohållbar inveckling


Spontanläkning pågår
kunde de skrivit i journalen
manualen

bindgalen

Spontanbeskriven
illavarslande ilande isär
felaktigt spontad

Håller ihop sig själv
kunde det stått
tillväxtmått

oförstått

Hållbar utveckling
på individnivå
finns ingen plats för






Fri vers av Anita Hanssen
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen