Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå ut

jag vill någonstans hitta ett hål
på din utstrålning
där jag kan plantera ett frö
eller två
i den fuktiga svarta miljön som där är
frodigt och grönt kommer mina frön sedan bli
när de vacker slår ut inom dig




Fri vers av Sweetfox
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 19:10



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt snygg vändning!
2010-06-09

  peter markurth
bra
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox