Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanfattning av min ångest no 1

Jag hoppas ingen läser
tänker tankar
skräckslagen
oron
över hjärtat
bultar
hårt

Jag hoppas jag kan
finna lugnet
ett mjukt leende
röda läppar
kaffe

Balansen är borta
mitt inre lugn är svart
mina ögon slutna
kvar finns glöden
tårar
inge mer skratt

Jag har blivit smittad
av en kollega
ångest
jobbet
allt raseras
längtan
till stranden

Tänker på varma vindar
marjuana
och soldränkt hav




Fri vers (Fri form) av Sweetfox
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-06 20:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag med även om jag inte röker längre, men... havet
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox