Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blaaa blaa

så nära, tystnaden
där tankarna inte rymmer
hålrummet mellan orden som inte beskriver
som existerar
ljuset som lyser upp
men skuggan som alltid är där
varför kunde inte livet vara enklare
som att sitta framför datorn




Fri vers av Sweetfox
Läst 265 gånger
Publicerad 2012-05-04 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox