Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

utav det som föds, finns snart inget kvar
vårat syre förbrukar dig
och andas dig
våran jord slukar dig
snart finns inget kvar
av det som inte är din ande
så ta några andetag och njut
av friheten
som ligger vid dina fötter




Fri vers av Sweetfox
Läst 302 gånger
Publicerad 2012-05-30 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox