Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ville aldrig stanna i den jag va, skulle aldrig kunna bli lycklig, den jag är nu är starkare och bättre


Dedikerad till alla mina forna jag

Oändligt trött
men ger aldrig upp
hoppas att varje liten seger skiner igenom
suddar ut de svarta
Jag vill lättat andas ut
känna att det va värt det
förändring har frigjort mig
från de olika knutarna
som nu ligger bakom mig
men det va en lång väg
och jag är inte klar än




Fri vers (Fri form) av Sweetfox
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox