Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan en susning viskar andetagen iväg

Forma orden
låt bokstäverna
bli ord
viska fram
susande
stavelser i böjda former

Påpeka meningslösheten
med att vara
endast
det
du vare sig ville
eller ens
orkade bli

Politiker

i politikerföraktets tid

Tro att du kan göra
förändring
eller förbättring
eller ens synas
i samhällets
dystra soppa

av

avregleringar
utförsäkringar
och
dyra bilars framfart

Vi som går
vi får
inte
plats - längre

Andas viskande susningar iväg




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-10 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström